• 市区 022-23520328 
  •  
  •  

    微信
  •  

    微博
  •  

    咨询QQ
首 页招考信息考试题库辅导资料面授课程网校课程中公图书直播课一对一交流平台题库

2019天津工商银行校园招聘模拟题:英语阅读题(一)

推荐:天津银行考试信息2018-08-17 15:24:07   来源:中公金融人    点击:
加入收藏 打印文章

2019工商银行校园招聘将于8月底打响,行测、综合知识、英语这三大项构成了这次银行校园招聘考试的主体,让考生们备考“痛不欲生”。因此中公金融人小编根据英语往年备考经验、笔试情况,准备了银行笔试题库专项内容,每日更新,让同学们备考工商银行校园招聘考试更加“轻松”!
 

Passage 1

Best Cities For Tech Workers

According to DataQuest's latest figures, the best jobs in technology are located in eight metropolitan areas: New York, San Francisco, Atlanta, Seattle, Portland, San Diego, Houston, and Philadelphia.

DataQuest first began collecting this data five years ago. The list of top-tech cities has changed since then, but demand for tech workers has not — it has risen by twenty-five percent.

If you are pursuing a career in technology, but do not live in or near one of the top-tech cities, there are still plenty of opportunities.

Matthew Martinez, CEO of NetStaff, a high-tech staffing firm with offices around the country, said that the companies his company recruits for are always looking for more employees with tech expertise. According to Martinez, "For most areas it is currently an employees market; meaning that many employees in technology are able to pick and choose their jobs, ask for better benefits, and arrange flexible work schedules."
 

1. What is said about demand for tech workers?

A. It has continued to decline.

B. It has been concentrated in 8 major areas.

C. It has risen by 25 percent over the past five years.

D. It has influenced the development of the top-tech cities.
 

2. What does Matthew Martinez imply about tech workers in the current job market?

A. They need to be flexible in their requirements.

B. They should not expect conditions to change soon.

C. They may be able to negotiate better work situations.

D. They can get the best jobs through recruiting and staffing firms.
 

答案和解析,详见第二页...

责任编辑(蒋维芳)

相关文章推荐
历年真题
报考指导
视频专区
推荐课程
推荐活动